Adwords (SEM)

Googles annonsnätverk når flera miljoner människor varje dag!

Eller ring oss på 072-575 60 06 alt 072-575 60 03

Googles annonsnätverk når flera miljoner människor varje dag och det är en kostnadseffektiv marknadsplats förutsatt att man sätter upp adwords kampanjerna på ”rätt sätt”.

Med hjälp av Google Adwords får ni ut ert budskap till rätt kundgrupp oavsett om det är lokala eller rikstäckande kunder ni är ute efter. Det är inte konstigt att flera hundra tusentals företagare redan idag använder sig av denna typen av marknadsföring med goda resultat.

Ni som kund kan verkligen skjuta prickskytte mot er målgrupp genom att ex: specificera vart geografiskt era annonser skall synas, för vilken åldersgrupp, vilket kön och vilka tider på dygnet eller dagar i veckan. Och ni betalar enbart när en potentiell kund klickar på er annons. Google adwords är dessutom så mycket mer än det som ofta kallas för traditionella ”sök annonser” som är de text annonser som dyker upp överst på Google när man gör en sökning. Via Google adwords hanterar du även bl.a: Google remarketing, Display annonsering, Google Shopping och Youtube annonsering m.m.

Viktigt är dock att annonserna sätts upp av en person som har erfarenhet och kunskaper i just Google Adwords. Vi träffar en del kunder som säger att dom har provat denna typ av annonsering, men det har inte funkat för dom. De har helt enkelt inte fått en positiv avkastning på sin investering. Då har man ofta satt upp annonserna på ett felaktigt sätt.

Samtliga medarbetare hos oss på Våning 18 AB har genomgått gedigna utbildningar och erhållit certifieringar av Google för att säkerställa att vi håller den kunskapsnivå som ni som kund skall kunna förvänta er av oss.

adwords

Med små medel kan ni upptäcka fördelarna med Adwords – Kontakta oss: 072-575 60 06 alt 072-575 60 03

Fyll i formuläret för en förutsättningslös dialog!

Start typing and press Enter to search