Backendutvecklare

Om jobbet

I rollen som Backendutvecklare kommer du att ansvara för att utveckla vårt egna affärssystem som idag hanterar ex. kundinfo, medarbetarinformation och även ligger till grund för vår fakturering gentemot våra kunder. Upptill detta finns även behov av att ständigt utveckla vår affär inom SEO/SEM, och även här kommer du med din kunskap fylla en viktig funktion framåt.

Utöver en spännande tjänst i ett framåtlutat bolag med tillväxtambitioner, så tror vi även att följande är skäl till varför man vill arbeta hos oss:
Arbetsmiljön
Sugen på att arbeta på ett av Sveriges ”Snyggaste kontor”? Klicka på länken för att se hur vi har det.
Personalvård
Vi värdesätter hållbarhet & är mycket måna om vår personals hälsa – Bl.a. genom att alla anställda får träna på arbetstid. Mår vi bra, så presterar vi bra!

Om dig

Stor vikt kommer att läggas vid personlighet där vi tror att du är bra på att lyssna, kommunicera och duktig i att presentera lösningar inför dina medarbetare. Du tar egna initiativ genom att komma med nya förslag på lösningar och sätter igång aktiviteter för att driva projekt i mål. Du är en problemlösare som gillar att gå till botten för att lösa tekniska utmaningar. Du är en ”doer” helt enkelt!

Vi tror också att du trivs i en miljö med högt tempo och är van vid självständigt arbete men gillar också att arbeta i team.

Krav

  • Goda kunskaper i PHP
  • Goda kunskaper i MySQL
  • Goda kunskaper inom Javascript
  • Kunskaper om REST API
  • Kunskaper inom HTML och CSS
  • Erfarenhet av webbserver i Linuxmiljö

 

Meriterande

  • Erfarenhet av jQuery
  • Erfarenhet av Vue/React/Angular
  • Erfarenhet av utveckling av WordPress plugins

 

Om oss

Våning 18 AB är ett snabbväxande företag som har specialiserat sig på marknadsföring via sökmotorer som Google. Bland våra kunder finns några av Sveriges starkaste varumärken. I takt med vår snabba tillväxt behöver vi nu rekrytera fler medarbetare som är hungriga på att vara delaktiga i vår utveckling.

Sedan våren 2022 ägs Våning 18 AB utav Äleven AB som är en av Sveriges snabbast växande byrågrupp. Gruppen består just nu utav fem företag och är genom det närmare 150 anställda och omsätter ca 250 msek.

Ansök här

Få relevant och lönsam trafik till er webbplats!

Vi säkerställer att ni syns på Google när potentiella kunder söker efter era produkter.

Vill ni öka er försäljning?