Icebug.se

5 snabba frågor till vår kund Icebug:

1. Hur länge har ni varit kund till Våning 18 och hur upplever ni samarbetet?

Icebug har vart kunder till Våning18 i strax över ett halvår. Vi är väldigt nöjda med samarbetet, vi har regelbunden kontakt med vårt team hos Våning18 som vi känner ett stort förtroende för. Resultatmässigt är vi väldigt nöjda och vi började se positiva resultat snabbt efter samarbetets start. Idag rankar vi högt i Googles sökresultat på flera ord som är viktiga för Icebug. Tack vare ett starkt arbete med SEO så är vi relevanta inom områden som vi tidigare inte var men definitivt borde ha vart.

2. Har ni erfarenhet av att arbeta med andra byråer och isf hur skiljer sig Våning 18 från dessa?

Nej, Våning18 är vårt första samarbete med en byrå.

3. Gör ni någon annan typ av marknadsföring, och i så fall vad?

Icebug gör andra typer av marknadsföring främst via sociala medier och printannonsering. Under vinterhalvåret har vi även sponsrat vädret på TV4.

4. Hur viktigt/avgörande är arbetet med SEO & SEM för er verksamhet?

SEO och SEM är två viktiga delar för att driva trafik till vår hemsida. Då vi gör mycket marknadsföring i Sociala Medier så är vi full medvetna om att personer väljer att Googla på Icebug och då är det otroligt viktigt för oss att vi visas högt i våra potentiella kunders sökresultat. Vi har sett en stor ökning i trafik och köp via organisk sök när vi jämför vår data innan samarbetet med Våning18 startade.

5. Skulle ni rekommendera Våning 18 till andra företag som vill öka trafiken till deras webbplats?

Vi skulle definitivt rekommendera Våning18 för alla som vill bli mer relevanta och synas mer på Google.

Benjamin Jonell, Icebug.se