Kundcase

Några av våra kunder

Apotek365

Vi har valt att samarbeta med Våning18 AB. Redan på första mötet så uppfattade vi företaget som väl förbereda och dom hade gjort en ordentlig research. Det gav ett väldigt seriöst intryck och då var det lätt att diskutera våra utmaningar och möjligheter när det gäller digital marknadsföring. Vi känner att Våning 18 engagerar sig i oss som kund och att vi även kan framföra kritiska frågor och alltid få bra genomtänkta svar och lösningar tillbaka

— Conny, Apotek365

apotek365 logga
däck in däckteam

Däck-in

Vi är stolta över att kunna presentera vår nya hemsida! Tack för en snygg design Våning 18 AB!

Däck-in AB

MMANytt

Vi har jobbat med Våning 18 AB tidigare och därför föll det sig naturligt att när hemsidan MMAnytt.se behövde sig ett lyft så tog vi till www.våning18.se.
Vi är oerhört nöjda med resultatet!

— Redaktionen, MMANytt

mmanytt logga
spa halmstad logotyp
eliaexpress logotyp

EliaExpress

Vi samarbetar med Våning 18 AB när det gäller främst sökmotoroptimering (SEO). Vi har även fått hjälp med mindre förändringar/uppdateringar av vår hemsida och är väldigt nöjda med resultatet.

— Håkan Nilsson VD, EliaExpress i Halmstad AB

Golvteamet AB

Vårt samarbete med Våning 18 i Halmstad talar för sig själv. Dom har hjälpt oss med att bygga en ny hemsida och sökmotoroptimering. Vår nya hemsida är lanserad och vi ligger oerhört bra till på Google när man söker efter de tjänster vi erbjuder. Våning 18 har ett tydligt fokus på att nå kundens förväntningar – Precis som vi på Golvteamet.

Behöver ni hjälp med nya hemsida eller digital marknadsföring så kan jag verkligen rekommendera att anlita Våning 18.

— Mats Leihed, Golvteamet AB

golvteamet logotyp

Start typing and press Enter to search