Mediarådgivning

Digital Mediarådgivning – Vi hjälper er att i första hand besluta vilka digitala kanaler ni bör investera i och följer upp resultatet av era kampanjer!

Eller ring oss på 072-575 60 06 alt 072-575 60 03

Alla företag oavsett storlek bör ha någon form av digital media strategi!

Allt som innefattas av digital marknadsföring idag blir allt viktigare för att nå både befintliga och nya kunder. Svårigheten för många företagare är att i första hand välja vilka digitala kanaler man skall satsa på. Det som också är en utmaning för att få lyckade kampanjer är vilken leverantör man väljer att anlita. Det är rent ut sagt en djungel av leverantörer av alla typer av digitala kanaler. Gör man som företagare fel val här så riskerar man att avkastningen blir långt ifrån det man förväntat sig. Där kommer vi på Våning 18 AB in och hjälper er. Vi är rätt mediabyrå för er!

Digital Mediarådgivning där vi hjälper er att i första hand besluta vilka digitala kanaler ni bör investera i och säkerställer också att den leverantören som levererar tjänsten uppnår de resultat som går i linje med våra gemensamma förväntningar.

Vilket innebär att vi följer upp aktiviteterna och rapporterar vidare till er som kund. Vi säkerställer helt enkelt att ni får en bra avkastning på er investering.

De flesta av våra kunder skickar vidare alla samtal dom får från säljare som gäller digital marknadsföring till oss. Vi kan där selektera åt er som kund, och ni får mer tid till att göra det ni är och ska vara bra på.

Hur går vi tillväga?
Till att börja med så vill vi noga poängtera att vi, på Våning 18 AB är helt oberoende som mediabyrå och vi har kunniga mediarådgivare. Alla företag har olika förutsättningar och önskemål så därför har vi inga färdiga paketlösningar. Det finns dessvärre alldeles för många ”rådgivare” som exempelvis har förmånliga avtal med olika leverantörer som tyvärr gör att du som kund inte alltid får den bästa leverantören för just er. Utan istället får ni arbeta med den leverantör som er rådgivare i det fallet har ett för deras del ett förmånligt avtal med. Vi arbetar helt oberoende och upphandlar respektive produkt/tjänst helt utifrån ert behov.

För att kortfattat förklara hur vi, på våning 18 inleder arbetet med en kund, så börjar vi oftast med en nulägesanalys. Där vi ser över hur ni arbetar idag med olika digitala medier och marknadsföring överlag. I samråd med er som kund så försöker vi så konkret som möjligt identifiera er önskade målgrupp och sedan koppla ihop rätt digitala kanaler för att nå dessa med rätt budskap under rätt period på året. Vi är din digitala mediabyrå som hjälper dig att få postiv avkastning för din investering. Vår huvudkontor finns i Halmstad men vi jobbar över hela Sverige.

Fyll i formuläret för en förutsättningslös dialog!

Start typing and press Enter to search