Copywriting

Copywriting anpassad för SEO

Ge Google rätt innehåll med genomtänkt SEO Copy!

En viktig parameter när det kommer till arbete med SEO (Sökmotoroptimering) är webbplatsens textinnehåll. Genom att skriva anpassade texter (SEO copy) kan man möta hur sökmotorernas algoritmer läser av webbplatsens innehåll.

För att uppnå ett bra textinnehåll är det därför viktigt att skapa relevanta texter i förhållande till vilka sökord man vill ranka mot samt upprätthålla en bra nivå på nyckelordsdensiteten.

När vi arbetar med SEO för en kund är därför SEO copywriting av flera viktiga parametrar vi tar hänsyn till. Vi ser gärna att företaget själv tar fram sina texter då de har bäst kunskap om sina produkter/tjänster och genom det bättre förutsättningar att skriva en relevant och passande text. En text som vi sedan kan ge vår input på utifrån ett ”SEO perspektiv”. Har man inte tid och/eller möjlighet att ta fram texter så kan vi vara behjälpliga.

Har era texter rätt innehåll för att ranka på sökmotorerna?

I samband med uppstart utav ett SEO arbete analyseras bland annat textinnehållet på er webbplats och utifrån det skapas en anpassad åtgärdsplan som innehåller en mängd olika åtgärdsförslag, däribland behovet utav SEO copy.  Där efter väljer ni om ni vill skriva dessa texter själva, anlita en extern byrå alternativt så kan vi göra arbetet åt er. Om ni skulle vilja ha hjälp med befintligt eller nytt textinnehåll har vi har personal i vårt team som är specialiserade på att skriva texter som är anpassade för sökmotorernas algoritmer.

Kunder & partners

Gör en snabb & gratis analys av er hemsida.

Med vårt verktyg får ni snabbt reda på hur er hemsida placerar sig på Google på specifika sökord. Resultatet skickas per automatik till den angivna mailadressen.

Ditt resultat är på väg

Det bör anlända i Din inbox inom några minuter.

Varför välja Våning 18 AB?

Kunskap

Vi har anställd personal som är utbildad i att skriva seo- copy som är text specifikt anpassad för sökoptimering.

Samarbete

Våra copywriters och seo specialister arbetar sida vid sida för att ta fram ett unikt textinnehåll till eran webbplats.

Unikt

När du beställer seo – copy av oss är den unikt skriven för ditt företag och texterna blir er egendom efter att de levererats.

Vanligt förekommande frågor kring SEO-anpassad copywriting

Varför är seo-anpassad copywriting så viktigt?

Genom att använda relevanta nyckelord med rätt nyckelordsdensitet i förhållande till mängden text kommer ni öka chanserna att ses som relevanta när sökmotorernas algoritmer indexerar er webbplats. Detta i sin tur kommer vara en bidragande faktor till förbättrad ranking på Google.

Är inte löptext med nyckelorden tillräckligt?

Texterna som publiceras på er webbplats är relevanta och unikt skrivna för just er och skulle inte få samma resultat om de inte är genomtänkta. För rätt effekt behövs inte bara textinnehåll utan bra seo – copy som är naturligt skrivet för människorna som ska läsa de, men också anpassade efter hur sökmotorernas algoritmer bedömer webbplatser.  

Vad är relevanta nyckelord i arbetet med seo - anpassad copywriting?

Nyckelord är exempelvis de ord som användare skriver i en sökruta på en sökmotor. Här vill man hitta rätt nyckelord som eventuella besökare skriver så de får upp din hemsida som ett alternativ och väljer att klicka sig in och blir en unik besökare på din hemsida. Tillsammans med våra SEO specialister bestäms en lista med nyckelord som är rätt för just er och eran webbplats. Behöver ni sedan hjälp med att ta fram texter ( seo copy ) så finns vi där för er.

Måste man beställa all seo- anpassad text av er?

Nej ni bestämmer själva hur mycket seo – copy ni vill att vi hjälper till med. Ni sitter på kunskapen om era tjänster och produkter så kanske vill ni skriva produkttexterna själva och enbart ta hjälp med det generella textinnehållet. Eller så vill ni fokusera på annat och överlåter allt textinnehåll till oss. Det är helt och hållet upp till er.

Google Partner

”Google Partner-märket ges till företag som har uppvisat färdigheter och expertis inom Google Ads. Våning 18 AB uppvisar mycket goda resultat och stora kunskaper inom Google annonsering”

– Google

Få relevant och lönsam trafik till er webbplats!

Vi säkerställer att ni syns på Google när potentiella kunder söker efter era produkter.

Vill ni öka er försäljning?