SEO MALMÖ

seo sökmotoroptimering våning 18

SEO MALMÖ

Google är världens i särklass största sökmotor. Bara i Sverige görs det över 40 miljoner sökningar varje dag. Vi är ständigt online och uppkopplade, exempelvis via mobilen som man bär med sig överallt. Google.se är idag startplatsen på nätet oavsett vart man befinner sig. När era potentiella kunder söker efter era produkter eller tjänster på Google så är det såklart oerhört viktigt att ni dyker upp som ett alternativ i sökresultatet. Gör ni inte det så innebär det med stor sannolikhet att ni går miste om just den kunden. För att säkerställa att våra kunder inte går miste om kunder på detta viset så hjälper vi företag i Malmö med SEO. Vi optimerar våra kunders hemsidor för de ska få en bättre position och samtidigt mer relevant trafik till sin hemsida.

Låt oss hjälpa er med SEO (Sökmotoroptimering)!

 

Inte bara en leverantör av SEO i Malmö!

Våning 18 AB har inte bara kunder lokalt i Malmö, utan våra kunder finns utspridda i hela Sverige. Vi är en komplett digital webbyrå som inte bara arbetar med sökmotoroptimering (SEO). Vi arbetar ofta mer övergripande med våra kunders digitala marknadsföring. Några av våra andra affärsområden omfattar exempelvis Google Adwords, hemsidor och Sociala medier m.m. För att läsa mer om våra övriga tjänster klicka HÄR!

Varför välja Våning 18 AB i Malmö?

SEO Analys

Första steget i vårt arbete med SEO är alltid en förstudie där vi genomför en analys utav kundens hemsida. Utifrån denna analys så identifierar vi vad som behöver åtgärdas för att förbättra kundens optimering på sökmotorerna. För att kunna genomföra ett bra arbete så krävs det att först identifiera bristerna.

Åtgärdsplan

Efter det att vi har genomfört en grundlig analys av kundens hemsida så sätter vi ihop ett konkret åtgärdsförslag. Detta åtgärdsförslag implementeras sedan löpande av oss. I vissa fall väljer kunden själv att implementera det. Vårt arbete med sökmotoroptimeringen sker löpande under hela avtalsperioden.

Rapportering

I takt med att arbetet implementeras så bevakar vi givetvis resultatet löpande. Vi säkerställer exempelvis att de sökfraser vi har valt att arbeta med sakta med säkert förstärker sin position. Statusen rapporteras i regel till dig som kund minst en gång per månad.

Kontakta oss för en förutsättningslös dialog!

Start typing and press Enter to search