Våning 18 AB

Trots vårt digitala fokus så har vi även arbetat med traditionell media. Vilket innebär att vi tillsammans har en bred kunskap som ligger till grund för att ta rätt beslut för kunden!

Eller ring oss på 072-575 60 06 alt 072-575 60 03

Vi brinner för att tillsammans med våra kunder säkerställa att deras investering får en positiv avkastning

– Som går i linje med våra gemensamma förväntningar. Att kunna mäta och följa avkastningen på det man som företag investerar blir allt viktigare med tanke på hur många olika media kanaler det finns idag, och då ska vi inte prata om hur många olika leverantörer det finns av liknande eller exakt samma typ av tjänst.

Vi arbetar ständigt för att kompetensutveckla vår personal. Detta för att du som kund skall känna dig trygg med oss som leverantör. Våning 18 AB har personal som bl.a. är certifierade inom:

Google Adwords
– Google Adwords Mobil
– Google Video (YouTube)
Google Shopping
Google Analytics
– Digital försäljning

Våning 18 AB har arbetat med olika typer av traditionella medier under många år. Under senare del av våra karriärer så har vi samtliga arbetat mer inriktat mot digitala medier som exempelvis Hemsidor, E-Handelslösningar, Sökmotoroptimering (SEO), Adwords (SEM), Youtube, Mail och Sociala Medier.

  • Hur skall man som företagare idag i första hand välja rätt typ av kanal och sen säkerställa att avkastningen är vad man bör kunna förvänta sig?
  • Lika svårt är det idag att veta vilket företag/leverantör man skall välja när det gäller liknande tjänster. Ex: Youtube annonsering, Adwords annonsering, Sökmotoroptimering (SEO) eller Sociala medier.

De flesta företag som vi har arbetat med de senaste åren har alla haft ambitionen och en tydlig strategi att synas och fånga upp potentiella kunder via ex Google, Youtube, Facebook och Instagram, men frågan är vilken leverantör man skall alliera sig med för respektive media. Det är verkligen inte lätt då det för det fösta är en djungel av leverantörer på marknaden. Sen är det en marknad som förändras oerhört snabbt.

För oss är ingen kund varken för liten eller för stor.

Att vi valde att starta detta företag föll sig väldigt naturligt då vi alla har arbetat inom media under flera år och det är tydligt hur svårt det är att göra rätt val när det gäller vilka digitala kanaler man som företagare bör välja och lika svårt är det att finna rätt leverantör. Sen kommer vi till det viktigaste-att säkerställa att avkastningen på investeringen går i linje med förväntningarna.

Det vi kan hjälpa er med är bl.a. :

Hemsidor, E-Handelslösningar, Sökmotoroptimering (SEO), Adwords (SEM), Youtube, Mail och Sociala Medier.

Våra uppgifter:

Våning 18 AB

Trade Center

Våning 18

301 18 Halmstad

559070-9522

Fyll i formuläret för en förutsättningslös dialog!

Start typing and press Enter to search