Våning 18 AB

Vi är ett gäng digitala nördar med många års erfarenhet av just digital media. Vilket innebär att vi både har en bred kunskap och ett galet driv som ligger till grund för att ta smarta beslut för dig som kund!

Byrå efterlyser rätt kompetens

”Det finns många digitala byråer i Halland, men det är inte alla som är Google partners och har haft en så snabb tillväxt på kort tid”

Ny VD till succéföretaget

Tecknar samtidigt avtal med storföretag

Halmstadföretaget om fina utmärkelsen: ”En fjäder i hatten”

På kort tid har man gått från ingenting till avtal med global jätte. Möt hjärnorna bakom Våning 18 AB

Vi säkerställer att våra kunders investeringar får en positiv avkastning

– Som går i linje med våra gemensamma förväntningar. Att löpande rapportera och följa upp vårt arbete gentemot våra kunder ser vi som en självklarhet. Allt för att försäkra oss om att vi når de uppsatta målen.

Vi arbetar ständigt för att kompetensutveckla vår personal. Detta för att du som kund skall känna dig trygg med oss som leverantör. Våning 18 AB har personal som bl.a. är certifierade inom:

Google Adwords
– Google Adwords Mobil
– Google Video (YouTube)
Google Shopping
Google Analytics
– Digital försäljning

Våning 18 AB – Certifierad Google Partner

Vi som arbetar på Våning 18 AB har tillsammans gedigen erfarenhet av digital marknadsföring. I takt med att vi har växt som bolag så har vi med tiden breddat och fördjupat vår kompetens ytterligare.  Vi arbetar relativt brett idag och kan hantera det mesta som rör digital marknadsföring. Dock har vi blivit mer inriktade mot att arbeta med exempelvis Hemsidor/Webbshoppar, Sökmotoroptimering (SEO) och Adwords (SEM). Vårt brinnande intresse för just dessa digitala kanaler ger våra kunder en trygghet i att vi tar rätt beslut och säkerställer att deras investeringar faller väl ut.

Frågeställningar

Hur skall man som företagare idag ha möjlighet att hänga med i den digitala utvecklingen som går i ett rasande tempo?

  • I vilka digitala kanaler når jag mina nuvarande kunder?
  • Vart når jag mina framtida kunder? Och hur går jag tillväga?
  • Vad klarar jag av att hantera på egen hand?
  • Vilken leverantör ska jag välja för de olika digitala aktiviteterna? Jag som företagare riskerar inte bara uteblivna resultat och bortkastade pengar, utan i värsta fall kan fel leverantör utan rätt kunskap skada ditt varumärke.

Den digitala utvecklingen går framåt i ett rasande tempo. Det gör det svårt för företagare oavsett bransch och storlek att ta beslut kring ovan nämnda frågeställningar. För oss är ingen kund varken för liten eller för stor.

Det föll sig väldigt naturligt för oss att starta en digital webbyrå. Detta då vi alla har arbetat inom media under flera år och framförallt har ett brinnande intresse för just digital media. Vi har haft kontakt med så oerhört många företag genom åren och vet hur svårt det är att göra rätt val när det gäller vilka digitala kanaler man bör investera i – och nästan lika svårt att hitta en leverantör som motsvarar förväntningarna. Därför känner vi att det finns en stor marknad där vi som “digitala nördar” kan hjälpa företagare att ta rätt beslut som leder till positiva resultat.

Kontakta oss för en förutsättningslös dialog!

Start typing and press Enter to search