Om oss

Om oss

Vi är ett gäng digitala nördar med många års erfarenhet av just digital media. Det innebär att vi både har bred kunskap och ett galet driv som ligger till grund för att ta smarta beslut för Dig som kund. Vi säkerställer att våra kunders investeringar får en positiv avkastning som går i linje med våra gemensamma förväntningar. Att löpande rapportera och följa upp vårt arbete gentemot våra kunder ser vi som en självklarhet; allt för att försäkra oss om att vi når de uppsatta målen.

Google Partner-märket ges till företag som har uppvisat färdigheter och expertis inom Google Ads. Våning 18 AB uppvisar mycket goda resultat och stora kunskaper inom Google annonsering”

-Google

Här är webbyrån som gasar trots pandemin – omsättningen ska fördubblas

Trots pandemin ökar webbyrån Våning 18 i Halmstad både sin försäljning och vinst. Nu ska omsättningen fördubblas. Att bolaget nischat sig på enbart SEO och Google Ads-annonsering ligger bakom framgången, menar grundaren och vd:n Denny Sacipovic.

Läs artikeln om oss

Halmstadsbolaget Våning 18 täljer guld på SEO: “Tagit bra beslut”

“I början var det känsligt att tacka nej till pengarna, men jag tror det är viktigt att våga göra det”, säger Denny Sacipovic som grundat Våning 18.

Läs artikeln om oss

Experternas bästa tips: Så fångar du kunden redan på Google

Oavsett vad kunden planerar att köpa börjar köpprocessen allt oftare på Google. Här är experternas bästa tips för att fånga kunderna redan i sökskedet.

Läs artikeln om oss

Växande byrå ständigt på jakt efter folk med rätt kompetens

Sedan starten för tre år sedan har den digitala marknadsföringsbyrån Våning 18 ständigt vuxit. Och några planer på att bromsa har bolaget inte. Men det finns en utmaning för att fortsätta på den inslagna vägen – att hitta medarbetare med rätt kompetens.

Läs artikeln om oss

Att driva lönsam trafik från Google är tuffare än någonsin

Ökande konkurrens inom e-handel gör det inte bara svårare för företag att nå lönsamhet – det skapar också nya utmaningar inom sökordsannonsering.

Läs artikeln om oss

”Från 0 till 9 milj på två år, I år siktar vi på 20 milj.”

”- Vi har lyckats växa tillsammans med våra kunder genom att leverera resultat som har gjort att dessa kunder i sin tur har ökat sina investeringar hos oss”, berättar Denny Sacipovic

Läs artikeln om oss

”Så har det gått för succéföretaget i Halmstad”

”Vi känner att ju mer vi återinvesterar i personalen, ju mer får vi och våra kunder tillbaka”.

Läs artikeln om oss

Halmstadföretaget om fina utmärkelsen: ”En fjäder i hatten”

På kort tid har man gått från ingenting till avtal med global jätte. Möt hjärnorna bakom Våning 18 AB

Läs artikeln om oss

Ny VD tilll succéföretaget

”Delägaren Denny Sacipovic kliver in operativt i rollen som VD.”

Tecknar samtidigt avtal med storföretag

Läs artikeln om oss

Byrå efterlyser rätt kompetens

”Det finns många digitala byråer i Halland, men det är inte alla som är Google partners och har haft en så snabb tillväxt på kort tid”

Läs artikeln om oss

Certifierad Google Partner

Vi som arbetar på Våning 18 AB har gedigen erfarenhet tillsammans av digital marknadsföring. I takt med att vi växt som bolag har vi med tiden breddat och fördjupat vår kompetens ytterligare. Vi arbetar med ett relativt brett tjänsteutbud och kan hantera det mesta som rör digital marknadsföring. Vi har dock blivit mer inriktade på att arbeta med exempelvis Hemsidor/Webbshoppar, Sökmotoroptimering (SEO) och Google Ads (SEM). Vårt brinnande intresse för just dessa digitala kanaler ger våra kunder en trygghet i att vi tar rätt beslut och säkerställer att deras investeringar faller väl ut.

Kunder & Partners

Koenigsegg Våning 18 Partner ICA Våning 18 Partner Depend Våning 18 Partner Poolkungen Våning 18 Partner Crescent Våning 18 Partner Google Våning 18 Partner Swedbank Våning 18 Partner Colorama Våning 18 Partner

Vill ni öka er försäljning?

Kontakta oss om ni vill erhålla ökad trafik från sökmotorerna, som i sin tur leder till ökad försäljning!