Om oss

Om oss

Vi är ett gäng digitala nördar med många års erfarenhet av just digital media. Det innebär att vi både har bred kunskap och ett galet driv som ligger till grund för att ta smarta beslut för Dig som kund. Vi säkerställer att våra kunders investeringar får en positiv avkastning som går i linje med våra gemensamma förväntningar. Att löpande rapportera och följa upp vårt arbete gentemot våra kunder ser vi som en självklarhet; allt för att försäkra oss om att vi når de uppsatta målen.

Att driva lönsam trafik från Google är tuffare än någonsin

Ökande konkurrens inom e-handel gör det inte bara svårare för företag att nå lönsamhet – det skapar också nya utmaningar inom sökordsannonsering.

Läs artikeln om oss

”Från 0 till 9 milj på två år, I år siktar vi på 20 milj.”

”- Vi har lyckats växa tillsammans med våra kunder genom att leverera resultat som har gjort att dessa kunder i sin tur har ökat sina investeringar hos oss”, berättar Denny Sacipovic

Läs artikeln om oss

”Så har det gått för succéföretaget i Halmstad”

”Vi känner att ju mer vi återinvesterar i personalen, ju mer får vi och våra kunder tillbaka”.

Läs artikeln om oss

Halmstadföretaget om fina utmärkelsen: ”En fjäder i hatten”

På kort tid har man gått från ingenting till avtal med global jätte. Möt hjärnorna bakom Våning 18 AB

Läs artikeln om oss

Ny VD tilll succéföretaget

”Delägaren Denny Sacipovic kliver in operativt i rollen som VD.”

Tecknar samtidigt avtal med storföretag

Läs artikeln om oss

Byrå efterlyser rätt kompetens

”Det finns många digitala byråer i Halland, men det är inte alla som är Google partners och har haft en så snabb tillväxt på kort tid”

Läs artikeln om oss

Certifierad Google Partner

Vi som arbetar på Våning 18 AB har gedigen erfarenhet tillsammans av digital marknadsföring. I takt med att vi växt som bolag har vi med tiden breddat och fördjupat vår kompetens ytterligare. Vi arbetar med ett relativt brett tjänsteutbud och kan hantera det mesta som rör digital marknadsföring. Vi har dock blivit mer inriktade på att arbeta med exempelvis Hemsidor/Webbshoppar, Sökmotoroptimering (SEO) och Google Ads (SEM). Vårt brinnande intresse för just dessa digitala kanaler ger våra kunder en trygghet i att vi tar rätt beslut och säkerställer att deras investeringar faller väl ut.

Kunder & Partners

Koenigsegg Våning 18 Partner Aimn Våning 18 Partner United Influencers Våning 18 Partner Länsförsäkringar Fastighetsförmedling  Våning 18 Partner Crescent Våning 18 Partner Google Våning 18 Partner Swedbank Våning 18 Partner Colorama Våning 18 Partner

Kontakta oss för en förutsättningslös dialog!