Webbutveckling

Webbutveckling

Våning 18 är en digital byrå som är specialister på SEO och Google Ads. Det innebär att vi vet hur man bygger hemsidor som kommer högt upp i Googles sökresultat. Och vi skulle vilja gå så långt som att säga att en väl optimerad hemsida är en av företagets viktigaste delar när det gäller digital marknadsföring. En grundläggande och absolut nödvändig ingrediens som knappast går att välja bort idag. Mer och mer kommunikation, handel och umgänge sker digitalt, vilket ställer högre krav på hur företag visar upp sitt erbjudande. Den här utvecklingen kommer att fortsätta och för att vara ett valbart alternativ på marknaden behöver den digitala närvaron grundläggas med en genomarbetad webbplats.

Börja med att ställa frågan ”vad är syftet med vår hemsida?”

Många investerar mycket tid och pengar på en hemsida utan att egentligen ha en strategi för vilken funktion den skall fylla. Vad vill ni att den som besöker er webbplats ska göra? Vill ni bygga varumärket, stärka relationen eller vill ni sälja något direkt? Det vi ofta stöter på är väl utvecklade hemsidor men där det saknas en tydlig strategi för vad besöket ska leda till. En annan viktig faktor för en lyckad hemsida är hur man får besökare att hitta dit. Hur man driver trafik till webbplatsen och säkerställer att trafiken är relevant för er verksamhet.

Kunder & partners

Varför välja Våning 18 AB?

Responsiv

När du köper en hemsida från oss får du alltid en som är responsiv. Det innebär att hemsidan fungerar lika bra oavsett om man använder en desktop, tablet eller mobiltelefon.

Unik

Alla hemsidor vi utvecklar är anpassade för respektive företag. Det gör att du som kund kan vara säker på att du får en unik design och funktionalitet som passar just dig.

Wordpress

Vi bygger oftast våra hemsidor i WordPress vilket innebär att det blir både enkelt och roligt för dig att arbeta med hemsidan på egen hand.

Unikt för respektive kund

Allt vi skapar är unikt framtaget för respektive kund. Det innebär att ni aldrig kommer hitta en annan webbplats med en liknande profil som er egen. Vi ser till att ni erhåller en webbplats som både är tilltalande rent grafiskt samtidigt som den presterar bra på sökmotorer som Google. Våning 18 finns i Halmstad men vi har kunder i hela Sverige. Vi har byggt webbplatser till företag i alla typer av branscher och arbetar med några av Sveriges starkaste varumärken.
Hemsida

Inte bara en leverantör av Hemsidor!

Vi är en digital byrå som är betydligt mer än en webbyrå och som gärna tar ett strategiskt helhetsansvar för våra kunders digitala marknadsföring. Några av våra övriga affärsområden omfattar Google Ads & SEO  (Sökmotoroptimering)

Google Partner

”Google Partner-märket ges till företag som har uppvisat färdigheter och expertis inom Google Ads. Våning 18 AB uppvisar mycket goda resultat och stora kunskaper inom Google annonsering”

– Google