Digital Mediarådgivning

Vi hjälper er att i första hand besluta vilka digitala kanaler ni bör investera i för att sedan noggrant följa upp resultatet av era kampanjer!

Vad har ni för digital strategi?

Allt som innefattas av digital marknadsföring idag blir allt viktigare för att nå både befintliga och nya kunder. Svårigheten för många företagare är att i första hand välja vilka digitala kanaler man skall satsa på. Det som också är en utmaning för att få lyckade kampanjer är vilken leverantör man väljer att anlita. Det är rent ut sagt en djungel av leverantörer av alla typer av digitala kanaler. Gör man som företagare fel val här så riskerar man att avkastningen blir långt ifrån det man förväntat sig. Vi är ett gäng digitala nördar med många års erfarenhet vilket ligger till grund för att ta smarta beslut för dig som kund!

Digital Mediarådgivning där vi hjälper er att i första hand besluta vilka digitala kanaler ni bör investera i och säkerställer också att resultaten går i linje med våra gemensamma förväntningar.

Vilket innebär att vi följer upp aktiviteterna och rapporterar vidare till er som kund. Vi säkerställer helt enkelt att ni får en bra avkastning på er investering.

Extern Marknadschef

De flesta av våra kunder som anlitar oss som deras mediabyrå skickar vidare alla samtal dom får från säljare som gäller digital marknadsföring till oss. Vissa företag hjälper vi även med investeringar i traditionell media. Med vår bakgrund och breda kompetens kan vi selektera åt er som kund, och ni får mer tid till att göra det ni är och ska vara bra på. Man kan se oss som en extern marknadschef/maknadsansvarig.

Hur går vi tillväga?

Alla företag har olika förutsättningar och önskemål så därför har vi inga färdiga paketlösningar.

För att kortfattat förklara hur vi inleder arbetet med en kund, så börjar vi oftast med en nulägesanalys. Där vi ser över hur ni arbetar idag med olika digitala medier och marknadsföring överlag. I samråd med er som kund så försöker vi så konkret som möjligt identifiera er önskade målgrupp och sedan koppla ihop rätt digitala kanaler för att nå dessa med rätt budskap under rätt period på året. Vi är din digitala mediabyrå som hjälper dig att få positiv avkastning på din investering. Vår huvudkontor finns i Halmstad men vi arbetar med kunder över hela Sverige.

Kunder & partners

Gör en snabb & gratis analys av er hemsida.

Med vårt verktyg får ni snabbt reda på hur er hemsida placerar sig på Google på specifika sökord. Resultatet skickas per automatik till den angivna mailadressen.

Ditt resultat är på väg

Det bör anlända i Din inbox inom några minuter.

Google Premier Partner

”Google Partner-märket ges till företag som har uppvisat färdigheter och expertis inom Google Ads. Våning 18 AB uppvisar mycket goda resultat och stora kunskaper inom Google annonsering”

– Google

Hur syns Ni på Google?

Fyll i domännamn och sökord så får du information om dina placeringar på Google direkt till din mail