E-handelsplattformar

E-handelsplattformar

Vi är experter på att digitalisera våra kunders försäljningsprocesser! 
Allt fler företag väljer att etablera e-handelslösningar för att på så vis nå nya kunder och ökad försäljning. För många företag blir steget till e-handel det som verkligen lyfter företagets försäljning och konkurrenskraft. Vi på Våning 18 har dels kompetensen som krävs men också ett brett samarbete med en rad olika leverantörer inom e-handel. Vi hjälper er som kund att ta fram rätt e-handelslösning efter era förutsättningar och behov. Vi skruvar tills det blir optimalt helt enkelt.

Med rätt e-handelslösning får du inte bara en plattform där du lätt kan administrera innehållet. Vi löser givetvis så att eventuella integrationer mot exempelvis affärssystem fungerar sömlöst. Oavsett vilket publiceringsverktyg din e-handel byggs i kommer vårt primära fokus alltid vara hög konvertering och fler nöjda kunder till din verksamhet.

Vår långa erfarenhet kring e-handel kopplat till vår kärnkompetens inom Google Ads och SEO gör oss till en mycket konkurrenskraftig partner. Synergieffekten av att ha samma leverantör till e-handel och SEO samt Google Ads är tydlig. Det ger oss full kontroll på kundströmmar till sajten och konvertering i butik. Vi kan rekommendera SEO-åtgärder eller förändringar i e-handeln som påverkar utfallet både vad det gäller trafik till webbplatsen och köp i e-handeln. Vi kan även optimera Google Ads-kampanjer för att driva försäljningen av utvalda produkter.

Kunder & partners

Gör en snabb & gratis analys av er hemsida.

Med vårt verktyg får ni snabbt reda på hur er hemsida placerar sig på Google på specifika sökord. Resultatet skickas per automatik till den angivna mailadressen.

Ditt resultat är på väg

Det bör anlända i Din inbox inom några minuter.

För många företag är steget till digital försäljning stort

Det kan ofta kännas svårt. Eftersom vi på Våning 18 har så pass mycket erfarenhet av digitala affärer är vi en bra partner att rådgöra med inför en eventuell satsning på e-handel. Vi har även nära samarbeten med specialister inom varumärkesbyggnad, branding och design vilket gör att vi kan erbjuda kompletta och starka e-handelskoncept från första idé till färdigdesignad e-handel och en strategi för att driva trafik till webbshopen.

Om ert företag funderar på att etablera en nätbaserad försäljning rekommenderar vi ett första möte där vi tillsammans går igenom förutsättningarna och vilka eventuella åtgärder som behöver göras för att etableringen av en e-handelslösning ska lyckas. Det är många frågor som ska belysas när ett företag exempelvis går från en lokal marknad till en nationell eller global, både vad det gäller betalsystem, logistik, varumärke och konkurrens.

När e-handeln väl är igång erbjuder vi kontinuerliga rapporter om trafik och konvertering och rekommenderar åtgärder för att ytterligare driva trafik till webbshopen. En lyckad etablering av en e-handel ökar er möjliga kundkrets och kan lägga grunden för tillväxt för ert företag.

Unikt för respektive kund

Allt vi skapar är unikt framtaget för respektive kund. Det innebär att ni aldrig kommer hitta en annan webbplats med en liknande profil som er egen. Vi ser till att ni erhåller en webbplats som både är tilltalande rent grafiskt samtidigt som den presterar bra på sökmotorer som Google. Våning 18 finns i Halmstad men vi har kunder i hela Sverige. Vi har byggt webbplatser till företag i alla typer av branscher och arbetar med några av Sveriges starkaste varumärken.
Hemsida

Inte bara en leverantör av Hemsidor!

Vi är en digital byrå som är betydligt mer än en webbyrå och som gärna tar ett strategiskt helhetsansvar för våra kunders digitala marknadsföring. Några av våra övriga affärsområden omfattar Google Ads & SEO  (Sökmotoroptimering)

Google Premier Partner

Våning 18 är en av få utvalda byråer som Google har valt att samarbeta närmare med. Det ställs således stora krav på oss som byrå från Google.

Hur syns Ni på Google?

Fyll i domännamn och sökord så får du information om dina placeringar på Google direkt till din mail

Få relevant och lönsam trafik till er webbplats!

Vi säkerställer att ni syns på Google när potentiella kunder söker efter era produkter.

Vill ni öka er försäljning?