Göteborg Here we come!

Våning 18 har expanderat till Göteborg så från och med nu hittar ni oss på Jacy’z Hotel. En spännande milstolpe för oss som företag.

Göteborg är inte bara en av Sveriges mest livfulla och innovativa städer, det är också ett nav för teknik, design och kreativitet. Med sin dynamiska affärsmiljö och starka entreprenörsanda är det den perfekta platsen för Våning 18 att utöka vår närvaro och fortsätta erbjuda våra kunder enastående tjänster och support. Vårt team med Account Managers, SEO-specialister samt PPC- specialister är redo att hjälpa våra kunder med deras synlighet på Google.

Bygga starka relationer

Vi tror starkt på att närhet till våra kunder är avgörande för att bygga långsiktiga och meningsfulla relationer. Genom att etablera oss i Göteborg kan vi inte bara erbjuda bättre lokal support till våra befintliga kunder i regionen, utan också stärka vår närvaro och expandera vår kundbas.

Vårt nya kontor är som sagt beläget i hjärtat av Göteborg och fungera som en samlingspunkt för våra affärsaktiviteter, möten och evenemang. Vi ser fram emot att välkomna våra kunder, partners och teammedlemmar till vårt nya hem och fortsätta leverera högkvalitativa tjänster och lösningar som bidrar till deras framgång inom sökmotoroptimering samt annonsering på Google ads.

Har du vägarna förbi är du välkommen att komma inom på en kaffe och prata Google med vårt team!

Boka ett möte med oss!

Kontakta Våning 18 idag för att boka ett kostnadsfritt möte och diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din hemsidas SEO, öka din synlighet och förbättra dina resultat!