Hemsida

hemsidor produktion ?> sökmotoroptimering

Hemsida

“Vi skulle vilja gå så långt som att säga att hemsidan är en av företagets viktigaste grundpelare när det gäller digital marknadsföring”

Idag är en hemsida så mycket mer än vad den har varit historiskt sett. Vi anser att det är en av de viktigaste grundpelarna i att skapa en framgångsrik digital mediamix. Det är oftast första mötet med era kunder och man har bara några sekunder på sig att imponera på besökarna – Några få sekunder för att få besökaren att kontakta just ditt företag.

Börja med att ställa frågan ”vad är syftet med vår hemsida?”

Många investerar mycket tid och pengar på en hemsida utan att egentligen ha en strategi för vilken funktion den skall fylla. Det vi ofta stöter på är väl utvecklade hemsidor, men det saknas uppenbarligen en strategi för hur man skall driva trafik till hemsidan, och säkerställa att trafiken är relevant för kundens verksamhet.

Då det finns otroligt många som söker efter just era produkter/tjänster via Google och andra digitala kanaler så handlar det om att nå, och driva relevant trafik till er hemsida och där få besökarna att nå ett ”konverteringsmål” som kan vara att ex köpa, ringa, maila, besöka fysiskt butik. Eller något så enkelt som att fylla i ett kontaktformulär. Att aktivt arbeta med SEO, Google ads och Sociala medier har idag blivit mer en regel än ett undantag.

Unikt för respektive kund

Allt vi skapar är unikt framtaget för respektive kund. Det innebär att ni aldrig kommer hitta en annan webbplats med en liknande profil som er egen. Alla uppdrag utförs dessutom av våra egna medarbetare för att kunna ge bästa möjliga kundupplevelse och leverans. Våning 18 AB finns i Halmstad men vi har kunder i hela Sverige. Vi har byggt webbplatser till företag i alla typer av branscher och arbetar med några av Sveriges starkaste varumärken. Se några av våra kunder!

Inte bara en leverantör av Hemsidor!

Vi är en webbyrå som inte bara arbetar med att bygga hemsidor lokalt i Halmstad. Vi har kunder i princip hela Sverige, och vi är en helhetsbyrå som mer en gärna tar ett mer strategiskt ansvar för våra kunders digitala marknadsföring. Några av våra andra affärsområden omfattar exempelvis Google Ads, SEO (Sökmotoroptimering) och Sociala medier.

Kunder & Partners

Koenigsegg Våning 18 Partner ICA Våning 18 Partner Depend Våning 18 Partner Poolkungen Våning 18 Partner Crescent Våning 18 Partner Google Våning 18 Partner Swedbank Våning 18 Partner Colorama Våning 18 Partner

Varför välja Våning 18 AB?

Responsiv

När du köper en hemsida från oss får du alltid en responsiv hemsida. Detta innebär att hemsidan fungerar lika bra oavsett om man använder desktop, tablet eller mobiltelefon. Det är oerhört viktigt idag då antalet användare från mobila enheter ökar kraftigt. Det är väldigt vanligt att företag oavsett bransch har en bra bit över 50% av besökarna från en mobil enhet.

Unik

Alla hemsidor vi utvecklar byggs individuellt. Inga webbsidor nyttjar färdiga mallar eller layouter. Detta innebär att alla hemsidor vi levererar verkligen är unikt utvecklade i sin design. Det gör att du som kund kan vara säker på att du erhåller en unik design som passar just dig. Vi tar alltid en dialog med våra kunder för att uppnå önskemål och förväntningar.

WordPress

Vi bygger våra hemsidor i WordPress vilket innebär att det blir både enkelt och roligt för Dig att arbeta med webbsidan på egen hand. Istället för att t.ex. betala en byrå månadsvis för er hemsida, så ser vi till att du äger hemsidan och dess innehåll. Du undviker på så vis att fastna i långa avtalstider med din leverantör. Skulle du som kund vara i behov av hjälp så finns vi givetvis här för att hjälpa dig.

Vill ni öka er försäljning?

Kontakta oss om ni vill erhålla ökad trafik från sökmotorerna, som i sin tur leder till ökad försäljning!