Hemsida Bollnäs

seo Bollnäs
hemsidor i Bollnäs sökmotoroptimering

Hemsida Bollnäs

Vill du ha en ny fräsch och funktionell hemsida så är vi rätt webbyrå i Bollnäs för dig. Vi har byggt hemsidor till alla möjliga företag, bland annat i Bollnäs. Läs mer om oss här.

Vi bygger snygga, fräscha och självklart responsiva hemsidor i WordPress. Detta för att det ska vara smidigt för er att uppdatera er hemsida utan större förhandskunskaper. Innan vi lanserar en hemsida så ingår givetvis en kort utbildning för dig som är i behov av det. Allt för att du som kund skall kunna hantera hemsidan på egen hand efter lansering.

Inte bara en leverantör av Hemsidor i Bollnäs!

Våning 18 AB har inte bara kunder lokalt i Bollnäs, utan våra kunder finns utspridda i hela Sverige. Vi är en webbyrå som inte bara arbetar med att bygga hemsidor. Vi är en helhetsbyrå som mer en gärna tar ett mer strategiskt ansvar för våra kunders digitala marknadsföring. Några av våra andra affärsområden omfattar exempelvis Google Ads, SEO (Sökmotoroptimering) och Sociala medier.

Kunder & Partners

Koenigsegg Våning 18 Partner ICA Våning 18 Partner Depend Våning 18 Partner Poolkungen Våning 18 Partner Crescent Våning 18 Partner Google Våning 18 Partner Swedbank Våning 18 Partner Colorama Våning 18 Partner

Varför välja Våning 18 AB?

Responsiv

När du köper en hemsida från oss får du alltid en responsiv hemsida. Detta innebär att hemsidan fungerar lika bra oavsett om man använder desktop, tablet eller mobiltelefon. Det är oerhört viktigt idag då antalet användare från mobila enheter ökar kraftigt. Det är väldigt vanligt att företag oavsett bransch har en bra bit över 50% av besökarna från en mobil enhet.

Unik

Alla hemsidor vi utvecklar byggs individuellt. Inga webbsidor nyttjar färdiga mallar eller layouter. Detta innebär att alla hemsidor vi levererar verkligen är unikt utvecklade i sin design. Det gör att du som kund kan vara säker på att du erhåller en unik design som passar just dig. Vi tar alltid en dialog med våra kunder för att uppnå önskemål och förväntningar.

WordPress

Vi bygger våra hemsidor i WordPress vilket innebär att det blir både enkelt och roligt för Dig att arbeta med webbsidan på egen hand. Istället för att t.ex. betala en byrå månadsvis för er hemsida, så ser vi till att du äger hemsidan och dess innehåll. Du undviker på så vis att fastna i långa avtalstider med din leverantör. Skulle du som kund vara i behov av hjälp så finns vi givetvis här för att hjälpa dig.

Vill ni öka er försäljning?

Kontakta oss om ni vill erhålla ökad trafik från sökmotorerna, som i sin tur leder till ökad försäljning!