Influencer marketing

Influencer marketing

Utmaningen är inte att hitta influencers, utan hitta RÄTT influencers!

Statistik visar att de som använder sociala nätverk tillbringar i genomsnitt ca. 7 timmar i veckan åt just det, vilket är en ökning med över 50% de senaste tre åren.

Av generationen som växer upp i dagens digitala samhälle med mängder av sociala plattformar säger 70% att de köper det som influencers använder eller lyfter fram i sina kanaler. Marknadsföring via sociala profiler/Influencers är idag en naturlig del i många företags marknadsplaner. De sociala profilerna blir alltmer eftertraktade, driver sina egna varumärken som egna företag och är mer medvetna om vad de önskar förknippas med. Det innebär att det inte är lika enkelt att fånga deras intresse idag som det var för några år sedan.

I takt med att antalet influencers ökat är det idag inte svårt att hitta influencers, utmaningen är att hitta rätt influencers.

Influencers + SEO = Sant

Influencer Marketing kan vara lite mer tidskrävande än andra traditionella medier, men det är i slutändan verkligen värt det. Genom influencer marketing får man också andra fördelar, till exempel SEO via blogginlägg, vilket gör att man rankas högre på sökmotorerna. Det är dock viktigt att exempelvis inlägg/texter/länkar via bloggar skrivs på korrekt sätt utifrån ett SEO-perspektiv; annars kommer man inte se den effekt på sökmotorerna som man skulle kunna göra med rätt strategi.

Hur kommer vi igång med Influencer Marketing?

Marknaden för Influencer Marknadsföring ökar kraftigt, och är verkligen här för att stanna. Våning 18 AB hjälper dig som företag att säkerställa annonsörernas kampanjer, och projektleder samarbeten med de sociala profiler som just ditt företag väljer att arbeta med. Relevans är en av de absolut viktigaste grundpelarna i arbetet med influencers. Många stirrar sig blinda på räckvidden, men att du når en relevant målgrupp som är potentiella kunder är nyckeln till framgång. Vi på Våning 18 AB har avtal med flera av Sveriges största och mest framgångsrika Influencer nätverk. Detta gör att vi kan hjälpa er hitta rätt sociala profil som just ert företag/varumärke vill förknippas med.

Kunder & Partners

Koenigsegg Våning 18 Partner ICA Våning 18 Partner Depend Våning 18 Partner Poolkungen Våning 18 Partner Crescent Våning 18 Partner Google Våning 18 Partner Swedbank Våning 18 Partner Colorama Våning 18 Partner

Varför välja Våning 18 AB?

Responsiv

När du köper en hemsida från oss får du alltid en responsiv hemsida. Detta innebär att hemsidan fungerar lika bra oavsett om man använder desktop, tablet eller mobiltelefon. Det är oerhört viktigt idag då antalet användare från mobila enheter ökar kraftigt. Det är väldigt vanligt att företag oavsett bransch har en bra bit över 50% av besökarna från en mobil enhet.

Unik

Alla hemsidor vi utvecklar byggs individuellt. Inga webbsidor nyttjar färdiga mallar eller layouter. Detta innebär att alla hemsidor vi levererar verkligen är unikt utvecklade i sin design. Det gör att du som kund kan vara säker på att du erhåller en unik design som passar just dig. Vi tar alltid en dialog med våra kunder för att uppnå önskemål och förväntningar.

WordPress

Vi bygger våra hemsidor i WordPress vilket innebär att det blir både enkelt och roligt för Dig att arbeta med webbsidan på egen hand. Istället för att t.ex. betala en byrå månadsvis för er hemsida, så ser vi till att du äger hemsidan och dess innehåll. Du undviker på så vis att fastna i långa avtalstider med din leverantör. Skulle du som kund vara i behov av hjälp så finns vi givetvis här för att hjälpa dig.

Vill ni öka er försäljning?

Kontakta oss om ni vill erhålla ökad trafik från sökmotorerna, som i sin tur leder till ökad försäljning!