Omdömen

från våra kunder

Vad säger våra kunder om oss

För oss är det viktigt att lyssna till våra kunders omdöme om oss som byrå. Därför har vi en löpande dialog med våra kunder och proaktivt frågar hur de upplever oss som leverantör. Det är såklart givande att få höra vad vi gör bra, men det är ännu viktigare för oss att höra vad vi behöver förbättra. Denna typen av feedback förbättrar oss och genom att hålla örat mot rälsen gör det oss medvetna om både våra styrkor och svagheter. Vår målsättning är och har alltid varit att leverera resultat och kundservice i världsklass. Med hjälp av våra kunders omdömen och löpande feedback är vi idag stolta över vår utveckling. Nedan kan ni ta del utav vad några av våra kunder har att säga om vårt samarbete.

5 Snabba frågor till några av våra kunder

Ställningsprodukter.se

Hur länge har ni varit kund till Våning 18 och hur upplever ni samarbetet?  

Vi har varit kund hos våning 18 i 2 år och samarbetet har varit riktigt bra. Vi strävar alltid efter att ha en tajt kontakt med alla parter som berör vår verksamhet, såväl som kunder, leverantörer och samarbetspartners. Samarbetet med våning 18 har inneburit exakt det, kombinerat med högt i tak har vi hela tiden kommit fram till bra lösningar som resulterat i goda resultat.   

 Har ni erfarenhet av att arbeta med andra byråer och isf hur skiljer sig Våning 18 från dessa?  

Vi har tidigare samarbetat med andra byråer och det som skiljer sig åt är huvudsakligen kommunikationen, men också förmågan att förstå vårt behov och vår nischade bransch. Våning 18 förstod sig på vårt behov och tillsatte tekniker med god koll på vår bransch vilket visade sig vara ett vinnande koncept.    

Gör ni någon annan typ av marknadsföring, och i så fall vad?  

Det vi primärt fokuserar på idag och som vi sköter in-house är e-postmarknadsföring och sociala medier. När världen tillåter är även fysiska mässor en viktig kanal för oss, både för att värva nya kunder men framförallt för att bygga en starkare relation med våra kunder.     

Hur viktigt/avgörande är arbetet med SEO & SEM för er verksamhet?  

Helt avgörande. Detta är våra största trafikkällor och ofta den primära källan till ny trafik och nya kunder.     

Skulle ni rekommendera Våning 18 till andra företag som vill öka trafiken till deras webbplats?  

Vi skulle definitivt rekommendera våning 18!   

Emil Krantz
Ställningsproukter.se