Account Manager

Om dig

Vi söker dig som har minst 2 års tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning. Oavsett om du är i början av din säljkarriär eller har en längre dokumenterad erfarenhet så är det viktigt att du trivs med att arbeta i en miljö med hög aktivitetsnivå. För att lyckas i rollen som Account Manager på Våning 18 AB krävs det att du är:

Driven – Engagerad – Målfokuserad

Dina arbetsuppgifter

  • Försäljning av digitala produkter som ex: Google Ads, Sökmotoroptimering (SEO) och Hemsidor m.m.
  • Aktivt bygga upp en egen kundstock och skapa långvariga relationer
  • Ansvara för hela säljprocessen, försäljning, uppföljning och kundvård
  • Du har förmågan att på ett pedagogiskt sätt beskriva nyttan och värdet i att investera i de digitala kanalerna som vi rekommenderar.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av försäljning utav någon form av Digital Media som vi erbjuder våra kunder idag. Vidare uttrycker du dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. Du är van vid att arbeta med datorn som redskap och har grundläggande kunskaper inom MS Office samt med fördel innehar B-körkort och har tillgång till bil.

Om oss

Våning 18 AB är Google Premier Partner vilket innebär att vi arbetar i nära relation till Google. Vi är ett snabbväxande företag som har specialiserat sig på marknadsföring via sökmotorer som Google. Bland våra kunder finns några av Sveriges starkaste varumärken. I takt med vår snabba tillväxt så behöver vi nu rekrytera fler vassa Account Managers som är hungriga på att vara delaktiga i vår utveckling.

I rollen som Account Manager arbetar du mot en individuell budget. Vidare kan du arbeta självständigt men trivs på en arbetsplats där teamarbetet utgör en viktig grundpelare och där alla arbetar tillsammans för att nå målen. Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll som Account Manager, där du får möjlighet att bidra till och påverka utvecklingen i ett spännande företag. Din ambition och dina goda resultat ger dig därför stora utvecklingsmöjligheter.

Ansök här

Få relevant och lönsam trafik till er webbplats!

Vi säkerställer att ni syns på Google när potentiella kunder söker efter era produkter.

Vill ni öka er försäljning?