Sales Manager Göteborg

Om jobbet

Våning 18 är en av Sveriges snabbast växande byråer inom digital marknadsföring. Vi söker just nu 2st Account Managers som vill vara med och etablera Våning 18 i Göteborg!

Vi söker en person som har minst 3 års erfarenhet utav uppsökande försäljning. Du har även erfarenhet utav att leda andra säljare och som person är du expert på att motivera andra och genom det skapa en bra stämning omkring dig. Vi tillämpar fast lön och ett attraktivt bonus/provisionssystem utan tak. Du kommer rapportera till Head Of Sales och ingå i en styrgrupp med våra framtida försäljningschefer ute i landet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer omfatta bland annat personal och budgetansvar för kontoret i Göteborg. Men till en början även egen försäljning och i takt med att kontoret växer coachar du dina säljare, följer upp deras resultat och driver verksamheten mot de uppsatta målen.

För att lyckas i rollen krävs det att du har:

  • Minst 3 års erfarenhet av uppsökande försäljning försäljning
  • Erfarenhet av att bygga kundrelationer
  • Erfarenhet av ledarskap eller coaching inom försäljning ihop med personalansvar
  • Erfarenhet av att jobba med värdebaserad försäljning
  • Erfarenhet av att jobba mot budgetansvar
  • Flytande svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du även har erfarenhet inom mediaförsäljning som Sökmotoroptimering (SEO) Google annonsering (Google Ads)!

Vem är vår perfekta matchning?

Vi söker dig som är ansvarsfull och van vid att leverera goda resultat och har tidigare erfarenhet inom både ledarskap och försäljning. Du trivs i samspel med andra men jobbar även bra självständigt. Du har en hög social kompetens samt god vana vid att bygga kundrelationer. I takt med detta är du en person med ett drivet affärssinne och lägger vikt vid personlig utveckling. Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll som Försäljningschef, där du får möjlighet att bidra till och påverka utvecklingen i ett spännande företag. Din ambition och dina goda resultat ger dig därför stora utvecklingsmöjligheter. Mycket frihet under ansvar där du kommer få vara med och bygga upp verksamheten i Göteborg med allt vad det innebär: PersonalansvarRekrytering av nya medarbetareBudgetuppföljning samt rapportering.

Om oss

Våning 18 grundades 2016 och vi har på snabb tid etablerat oss som en av landets mest framgångsrika byråer inom ”Performance Marketing”. Idag hjälper vi hundratals företag i olika branscher med att öka deras trafik från sökmotorer som Google. Bland våra kunder finns några av Sveriges starkaste varumärken. Vårt huvudkontor finns i Halmstad, men våra kunder finns utspridda i hela Sverige.

Vi har sedan 2017 varit Premier Partner till Google vilket endast 3% av de mest framgångsrika byråerna i Sverige är. Vi är proffs på både SEO & Google Ads helt enkelt!

Sedan våren 2022 ägs Våning 18 AB utav Lyvia Group. Lyvia grundades 2020 med visionen att skapa en bolagsgrupp där en kund kan hitta de bästa leverantörerna av alla digitala lösningar, för hela sitt digitala ekosystem. Lyvia har vuxit snabbt och är nu etablerade i hela Europa med ca. 35st nischade ”best in class bolag”, ca. 1500 anställda och en omsättning på strax över 2 miljarder.

Vi hoppas att just du är den vi söker och vi ser därför fram emot din ansökan!

Ansök här