Google Ads Specialist - Halmstad

Om jobbet

Våning 18 är ett snabbväxande företag och vi har därför möjlighet att anställa både den seniora personen med mångårig erfarenhet inom Google Ads, samtidigt som vi är öppna för att anställa personer som har mindre erfarenhet inom området. Vi söker i första hand dig som har ett genuint intresse för digital marknadsföring med inrikting på Google Ads.

Som person är du driven, nyfiken och målmedveten. Du drivs av resultat och nöjer dig inte med ett ”ok” resultat. Vidare är du analytiskt lagd och en van problemlösare. Vi tror också du är prestigelös och trivs att jobba i team. Du arbetar serviceinriktat, sätter kunden i fokus och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift. I arbetet ingår det att föra en kontinuerlig dialog med kunderna.

Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll där du får möjlighet att bidra till och påverka utvecklingen i ett spännande företag. Din ambition och dina goda resultat ger dig därför stora utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter:

Som “Google Ads Specialist” är du ansvarig för att sätta upp annonsering via Google Ads kanaler. Som bl.a. innefattar traditionella sök annonser, remarketing, display, google shopping och youtube m.m. Det är en självständig roll för dig som både gillar eget ansvar och att vara en del av ett sammansvetsat team som stöttar och bollar idéer med varandra.

I det löpande arbetet ingår allt ifrån att sätta upp annonserna, löpande optimera dessa och även kontinuerligt rapportera resultaten till kund. Vi har alltid kundens behov i fokus och satsar på att leverera kvalitativa och långsiktiga resultat.

Om oss

Våning 18 grundades 2016 och vi har på snabb tid etablerat oss som en av landets mest framgångsrika byråer inom ”Performance Marketing”. Idag hjälper vi hundratals företag i olika branscher med att öka deras trafik från sökmotorer som Google. Bland våra kunder finns några av Sveriges starkaste varumärken. Vårt huvudkontor finns i Halmstad, men våra kunder finns utspridda i hela Sverige.

Vi har sedan 2017 varit Premier Partner till Google vilket endast 3% av de mest framgångsrika byråerna i Sverige är. Vi är proffs på både SEO & Google Ads helt enkelt!

Sedan våren 2022 ägs Våning 18 AB utav Lyvia Group. Lyvia grundades 2020 med visionen att skapa en bolagsgrupp där en kund kan hitta de bästa leverantörerna av alla digitala lösningar, för hela sitt digitala ekosystem. Lyvia har vuxit snabbt och är nu etablerade i hela Europa med ca. 35st nischade ”best in class bolag”, ca. 1500 anställda och en omsättning på strax över 2 miljarder.

Vi hoppas att just du är den vi söker och vi ser därför fram emot din ansökan!

Ansök här