SEM Specialist – Google Ads (Adwords)

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för digital marknadsföring. Du har erfarenhet av Google Ads och har arbetat +2 år med sökmarknadsföring, antingen från kundsidan och/eller från en sök- eller mediebyrå. Du arbetar serviceinriktat och sätter kunden i fokus.

Som person är du driven, nyfiken och målmedveten. Du drivs av resultat och nöjer dig inte med ett ”bra”. Vidare är du analytiskt lagd och en van problemlösare. Vi tror också du är prestigelös och trivs att jobba i team.

Utöver en spännande tjänst i ett framåtlutat bolag med tillväxtambitioner, så tror vi även att följande är skäl till varför man vill arbeta hos oss:

Arbetsmiljön
Sugen på att arbeta på ett av Sveriges ”Snyggaste kontor”? Klicka på länken för att se hur vi har det:
Personalvård
Vi värdesätter hållbarhet & är mycket måna om vår personals hälsa – Bl.a. genom att alla anställda får träna på arbetstid. Mår vi bra, så presterar vi bra!

Dina arbetsuppgifter

Som specialist på Google Ads/SEM är du ansvarig för att ta fram strategier och digitala lösningar för våra kunder som annonserar via Google Ads kanaler. Som innefattar traditionella sök annonser, remarketing, display, google shopping och youtube m.m.
Det är en självständig roll för dig som både gillar eget ansvar och att vara en del av ett sammansvetsat team som stöttar och bollar idéer med varandra.
I det operativa arbetet ingår både att ta fram, presentera och utföra digitala strategier tillsammans med våra kunder. Vi har alltid kundens behov i fokus och satsar på att leverera kvalitativa och långsiktiga resultat.

Om oss

Våning 18 AB är Google Premier Partner vilket innebär att vi arbetar i nära relation till Google. Vi är ett snabbväxande företag som har specialiserat sig på marknadsföring via sökmotorer som Google. Bland våra kunder finns några av Sveriges starkaste varumärken. I takt med vår snabba tillväxt så behöver vi nu rekrytera fler vassa SEM Specialister som är hungriga på att vara delaktiga i vår utveckling.

Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll som SEM Specialist, där du får möjlighet att bidra till och påverka utvecklingen i ett spännande företag. Din ambition och dina goda resultat ger dig därför stora utvecklingsmöjligheter.

Ansök här

Få relevant och lönsam trafik till er webbplats!

Vi säkerställer att ni syns på Google när potentiella kunder söker efter era produkter.

Vill ni öka er försäljning?