SEO - Specialist - Göteborg

Om jobbet

Vi behöver nu stärka upp vår tekniska avdelning och söker därför fler webbutvecklare med inriktning på SEO (Sökmotoroptimering). Oavsett om du ser dig själv som en junior alternativt senior utvecklare så kan du vara rätt person för oss.

Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll som SEO Specialist, där du får möjlighet att bidra till och påverka utvecklingen i ett spännande företag. Din ambition och dina goda resultat ger dig därför stora utvecklingsmöjligheter. Du bör vara bekant med vanligt förekommande plattformar som WordPress/Woocommerce, Abicart, Jetshop m.fl. Du har också kunskaper i HTML5 och CSS. Har du erfarenhet utav att arbeta med SEO (Sökmotoroptimering) är det såklart meriterande, men inget krav.

Att samarbeta med dina kollegor trivs du bra med och kundkontakt tycker du är roligt för att bryta av det tekniska arbetet. Du kan även formulera dig väl i tal och skrift och är bra på att analysera data och trender.

Vi utbildar även internt och strävar som team efter att hela tiden förbättra oss och ligga steget före. För att lyckas i rollen som Webbutvecklare/SEO Specialist på Våning 18 AB krävs det att du är:

  • Driven
  • Kreativ
  • Engagerad
  • Målfokuserad

 

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att optimera våra kunders hemsidor och e-handelsplatser för bättre synlighet på sökmotorer som Google. Metodiken bakom SEO kommer du få lära dig internt hos oss.

I ditt dagliga arbete håller du en tät dialog med dina kunder och kollegor. Du genomför arbetet i riktlinje med våra interna rutiner. I arbetet ingår även rapportering och uppföljning av resultat med kund. Vi har en väl inarbetad struktur för hur vi rapporterar till våra kunder och du kommer givetvis få den utbildning du behöver.

Om oss

Våning 18 grundades 2016 och vi har på snabb tid etablerat oss som en av landets mest framgångsrika byråer inom ”Performance Marketing”. Idag hjälper vi hundratals företag i olika branscher med att öka deras trafik från sökmotorer som Google. Bland våra kunder finns några av Sveriges starkaste varumärken. Vårt huvudkontor finns i Halmstad, men våra kunder finns utspridda i hela Sverige.

Vi har sedan 2017 varit Premier Partner till Google vilket endast 3% av de mest framgångsrika byråerna i Sverige är. Vi är proffs på både SEO & Google Ads helt enkelt!

Sedan våren 2022 ägs Våning 18 AB utav Lyvia Group. Lyvia grundades 2020 med visionen att skapa en bolagsgrupp där en kund kan hitta de bästa leverantörerna av alla digitala lösningar, för hela sitt digitala ekosystem. Lyvia har vuxit snabbt och är nu etablerade i hela Europa med ca. 35st nischade ”best in class bolag”, ca. 1500 anställda och en omsättning på strax över 2 miljarder.

Vi hoppas att just du är den vi söker och vi ser därför fram emot din ansökan!

Ansök här