Om dig

Våning 18 AB är en av Sveriges snabbast växande byrå. Bland våra kunder finns några av landets främsta varumärken inom sin respektive bransch. Vi behöver nu stärka upp vår tekniska avdelning och söker därför fler webbutvecklare. Oavsett om du ser dig själv som en junior alternativt senior utvecklare så är du rätt person för oss, bara drivet finns där. Du bör dock vara bekant med vanligt förekommande plattformar som WordPress/Woocommerce, Abicart, Jetshop m.fl. Du har också goda kunskaper i HTML5 och CSS. Har du erfarenhet utav att arbeta med SEO (Sökmotoroptimering) är det meriterande. Att samarbeta med dina kollegor trivs du bra med och kundkontakt tycker du är roligt för att bryta av det tekniska arbetet. Du kan även formulera dig väl i tal och skrift och är bra på att analysera data och trender. Vi utbildar även internt och strävar som team efter att hela tiden förbättra oss och ligga steget före. För att lyckas i rollen som Webbutvecklare/SEO Specialist på Våning 18 AB krävs det att du är:
  • Driven
  • Kreativ
  • Engagerad
  • Målfokuserad
Utöver en spännande tjänst i ett framåtlutat bolag med tillväxtambitioner, så tror vi även att följande är skäl till varför man vill arbeta hos oss:
Arbetsmiljön
Sugen på att arbeta på ett av Sveriges ”Snyggaste kontor”? Klicka på länken för att se hur vi har det:
Personalvård
Vi värdesätter hållbarhet & är mycket måna om vår personals hälsa – Bl.a. genom att alla anställda får träna på arbetstid. Mår vi bra, så presterar vi bra!
Dina arbetsuppgifter Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att optimera våra kunders hemsidor och e-handelsplatser för bättre synlighet på sökmotorer som Google. Metodiken bakom SEO kommer du få lära dig intern hos oss. I ditt dagliga arbete håller du en tät dialog med dina kunder och kollegor. Du genomför arbetet i riktlinje med våra interna rutiner. I arbetet ingår även rapportering och uppföljning av resultat. Vi har en väl inarbetad struktur för hur vi rapporterar till våra kunder och du kommer givetvis få den utbildning du behöver. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i WordPress / WooCommerce, Abicart, Jetshop och/eller andra populära publiceringsverktyg. Visa gärna upp exempel på hemsidor du har byggt eller projekt du varit involverad i. Vidare uttrycker du dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. Du är van vid att arbeta med datorn som redskap och har grundläggande kunskaper inom MS Office samt med fördel innehar B-körkort.

Om oss

Våning 18 AB är Google Premier Partner vilket innebär att vi arbetar i nära relation till Google. Vi är ett snabbväxande företag som har specialiserat sig på marknadsföring via sökmotorer som Google. Bland våra kunder finns några av Sveriges starkaste varumärken. I takt med vår snabba tillväxt så behöver vi nu rekrytera fler vassa Webbutvecklare/SEO Specialister som är hungriga på att vara delaktiga i vår utveckling. Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll som Webbutvecklare/SEO Specialist, där du får möjlighet att bidra till och påverka utvecklingen i ett spännande företag. Din ambition och dina goda resultat ger dig därför stora utvecklingsmöjligheter.

Ansök här

Få relevant och lönsam trafik till er webbplats!

Vi säkerställer att ni syns på Google när potentiella kunder söker efter era produkter.

Vill ni öka er försäljning?