Account Manager/Mediasäljare

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning inom media. Oavsett om du är i början av din säljkarriär eller har en längre dokumenterad erfarenhet så är det viktigt att du trivs med att arbeta i en miljö med hög aktivitetsnivå. För att lyckas i rollen som mediasäljare på Våning 18 AB krävs det att du är:

  • Driven
  • Engagerad
  • Målfokuserad

Dina arbetsuppgifter

  • Försäljning av digitala produkter som ex: Google Ads, Sökmotoroptimering (SEO) och Hemsidor m.m.
  • Aktivt bygga upp en egen kundstock och skapa långvariga relationer
  • Ansvara för hela säljprocessen, försäljning, uppföljning och kundvård
  • Du har förmågan att på ett pedagogiskt sätt beskriva nyttan och värdet i att investera i de digitala kanalerna som vi rekommenderar.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av försäljning utav någon form av Digital Media som vi erbjuder våra kunder idag. Vidare uttrycker du dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. Du är van vid att arbeta med datorn som redskap och har grundläggande kunskaper inom MS Office samt med fördel innehar B-körkort.

Om oss

Vi är en mediabyrå som hjälper företag att besluta vilka digitala kanaler man bör investera i beroende på vilken målgrupp man vill nå med vilket typ av budskap. Vi säkerställer att kundens investeringar uppnår resultat som går i linje med våra gemensamma förväntningar. I rollen som mediasäljare arbetar du mot en individuell budget. Vidare kan du arbeta självständigt men trivs på en arbetsplats där teamarbetet utgör en viktig grundpelare och där alla arbetar tillsammans för att nå målen. Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll som mediasäljare, där du får möjlighet att bidra till och påverka utvecklingen i ett spännande företag. Din ambition och dina goda resultat ger dig därför stora utvecklingsmöjligheter.

Ansök

CV:

Personligt brev: