Webbutvecklare/SEO-Tekniker

Om dig

Du har erfarenhet av sökmotoroptimering. Men framförallt så är du bekant med plattformar som WordPress m.fl.
Du har såklart goda kunskaper i HTML5, CSS3 och JavaScript. Dessutom kan du också visa upp några referensarbeten du tidigare gjort. Att samarbeta med dina kollegor trivs du bra med och kundkontakt tycker du är roligt för att bryta av det tekniska arbetet.

För att lyckas i rollen som Webbutvecklare/SEO Tekniker på Våning 18 AB krävs det att du är:

  • Driven
  • Kreativ
  • Engagerad
  • Målfokuserad

Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att bygga hemsidor i WordPress. Även arbete med SEO/Sökmotoroptimering för några av våra nyckelkunder kommer bli en del av ditt arbete. I ditt dagliga arbete håller du en dialog med våra kunder som köper Hemsidor och SEO av oss. Du genomför arbetet i riktlinje med våra interna rutiner. I arbetet ingår även rapportering och uppföljning av resultat. Detta sker både via kontakt över tfn och mail. Vi har en väl inarbetad struktur för hur vi rapporterar till våra kunder och du kommer givetvis få utbildningen du behöver.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbete med WordPress och även Woocommerce som publiceringsverktyg. Visa gärna upp exempel på hemsidor som du har byggt.

Vidare uttrycker du dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. Du är van vid att arbeta med datorn som redskap och har grundläggande kunskaper inom MS Office samt med fördel innehar B-körkort.

Om oss

Vi är en mediabyrå som hjälper företag att besluta vilka digitala kanaler man bör investera i beroende på vilken målgrupp man vill nå med vilket typ av budskap. Vi säkerställer att kundens investeringar uppnår resultat som går i linje med våra gemensamma förväntningar. Vidare kan du arbeta självständigt men trivs på en arbetsplats där teamarbetet utgör en viktig grundpelare och där alla arbetar tillsammans för att nå målen. Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll, där du får möjlighet att bidra till och påverka utvecklingen i ett spännande företag. Din ambition och dina goda resultat ger dig därför stora utvecklingsmöjligheter.

Ansök

CV:

Personligt brev: