SEO Specialist (Webbutvecklare)

Om dig

Du har erfarenhet av sökmotoroptimering och är bekant med vanligt förekommande plattformar som WordPress/Woocommerce, Abicart, Jetshop m.fl.
Du har goda kunskaper i HTML5 och CSS. Att samarbeta med dina kollegor trivs du bra med och kundkontakt tycker du är roligt för att bryta av det tekniska arbetet. Du kan även formulera dig väl i tal och skrift och är bra på att analysera data och trender.

Vi utbildar även internt och strävar som team efter att hela tiden förbättra oss och ligga steget före.

För att lyckas i rollen som SEO Specialist på Våning 18 AB krävs det att du är:

  • Driven
  • Kreativ
  • Engagerad
  • Målfokuserad

Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att optimera våra kunders hemsidor och e-handelsplatser för bättre synlighet på sökmotorer som Google. I ditt dagliga arbete håller du en tät dialog med dina kunder och kollegor. Du genomför arbetet i riktlinje med våra interna rutiner. I arbetet ingår även rapportering och uppföljning av resultat. Detta sker både via kontakt över telefon och mail. Vi har en väl inarbetad struktur för hur vi rapporterar till våra kunder och du kommer givetvis få den utbildning du behöver.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i WordPress / WooCommerce, Abicart, Jetshop och/eller andra populära publiceringsverktyg. Visa gärna upp exempel på hemsidor du har byggt eller projekt du varit involverad i.

Vidare uttrycker du dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. Du är van vid att arbeta med datorn som redskap och har grundläggande kunskaper inom MS Office samt med fördel innehar B-körkort.

Om oss

Våning 18 AB är Google Premier Partner vilket innebär att vi arbetar i nära relation till Google. Vi är ett snabbväxande företag som har specialiserat sig på marknadsföring via sökmotorer som Google. Bland våra kunder finns några av Sveriges starkaste varumärken. I takt med vår snabba tillväxt så behöver vi nu rekrytera fler vassa SEO Specialister som är hungriga på att vara delaktiga i vår utveckling.

Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll som SEO Specialist, där du får möjlighet att bidra till och påverka utvecklingen i ett spännande företag. Din ambition och dina goda resultat ger dig därför stora utvecklingsmöjligheter.

Ansök

CV:

Personligt brev: