Google Ads Bollnäs

seo Bollnäs

Google Ads (AdWords) Partner i Bollnäs

Googles annonsnätverk når flera miljoner människor varje dag och det är en kostnadseffektiv marknadsplats förutsatt att man sätter upp adwords kampanjerna på ”rätt sätt”.

Med hjälp av Google Adwords får ni ut ert budskap till rätt kundgrupp oavsett om det är lokala kunder i Visby eller rikstäckande kunder ni är ute efter. Det är inte konstigt att flera hundratusentals företagare redan idag använder sig av denna typen av marknadsföring med goda resultat.

Ni som kund kan verkligen skjuta prickskytte mot er målgrupp genom att ex: specificera vart geografiskt era annonser skall synas, för vilken åldersgrupp, vilket kön och vilka tider på dygnet eller dagar i veckan. Och ni betalar enbart när en potentiell kund klickar på er annons. Google adwords är dessutom så mycket mer än det som ofta kallas för traditionella ”sökannonser” som är de text annonser som dyker upp överst på Google när man gör en sökning. Via Google adwords hanterar du även bl.a: Google remarketing, Display annonsering, Google Shopping och Youtube annonsering m.m.

Viktigt är dock att annonserna sätts upp av en person som har erfarenhet och kunskaper i just Google Adwords. Vi träffar en del kunder som säger att dom har provat denna typ av annonsering, men det har inte funkat för dom. De har helt enkelt inte fått en positiv avkastning på sin investering. Då har man ofta satt upp annonserna på ett felaktigt sätt.

Samtliga medarbetare hos oss på Våning 18 AB har genomgått gedigna utbildningar och erhållit adwords certifieringar av Google för att säkerställa att vi håller den kunskapsnivå som ni som kund skall kunna förvänta er av oss.

Inte bara en leverantör av Google Ads (AdWords) i Bollnäs

Vi är en webbyrå som inte bara arbetar med Google adwords i Bollnäs. Vi är en helhetsbyrå som mer en gärna tar ett mer strategiskt ansvar för våra kunders digitala marknadsföring. Några av våra andra affärsområden omfattar exempelvis SEO (Sökmotoroptimering) och hemsidor.

Kunder & Partners

Koenigsegg Våning 18 Partner ICA Våning 18 Partner Depend Våning 18 Partner Poolkungen Våning 18 Partner Crescent Våning 18 Partner Google Våning 18 Partner Swedbank Våning 18 Partner Colorama Våning 18 Partner

Varför välja Våning 18 AB?

Analys

Vi startar alltid med att genomföra en analys över vilka sökord vi vill driva trafik ifrån till dig som kund. Baserat på vilka sökord som är mest relevanta för just din verksamhet. Även sökvolymen på dessa sökord är en viktig parameter att se över. Sen är det oerhört viktigt att efter det även analysera konkurrensen och kostnaden för att driva trafik från de aktuella sökfraserna och även relaterade “long tail” sökord. Utifrån resultatet utav den fösta analysen utformar vi en kampanjstruktur som vi sedan kopplar annonserna till.

Löpande optimering

Våra Google Ads tekniker är certifierade av Google. Teknikerna hanterar dina kampanjer löpande och utvecklar kontinuerligt din annonsering med målet att nå en positiv avkastning. Vanliga saker vi optimerar:

  • Kampanjer, sökord och annonser.
  • Budnivåer för att nå lönsamma positioner.
  • Negativa sökord för att utesluta olönsam trafik.
  • Testa olika landningssidor för annonserna.
  • Justera annonserna utefter hur de presterar.

Uppföljning och rapportering

Att löpande rapportera resultaten för dina adwords kampanjer är en självklarhet. Du får tydligt presenterat för dig viktiga nyckeltal och hur vi ligger till jämfört med de mål som vi gemensamt satt upp. Vi kommer även med reflektioner, synpunkter och rekommendationer på hur vi ska förbättra annonseringen på Google. Det vanligaste är att vi har en avstämning minst en gång per månad. En nära kontakt och dialog med våra kunder är enligt oss oerhört viktigt för att tillsammans nå framgångsrika resultat.

Vill ni öka er försäljning?

Kontakta oss om ni vill erhålla ökad trafik från sökmotorerna, som i sin tur leder till ökad försäljning!